MagamrólMotorozásLézertechnikaE-mailMotorozás


Motorozni nemis olyan régen kezdtem, így a motoros múltamról nem tudok sokat regélni, de azért pár dolog történt már velem :)

Álalános iskolás koromban kezdődött az egész, amikor is nagypapám 1975-ös nagykerekű Babettájával, neki láttam az utcán pörögni. Sajnos jogosítvány, és bukósisak híjján hamar abba maradt a derby-zés, mert igencsak féltem a rend őreitől :)

Igazán 2002 tavaszán indult meg a motorozási kényszerem, és hamar sikerült hozzá jutnom, egy 1971-es Simson Star-hoz. Neki estünk Apukámmal és átalakítottuk, mert nem igazán arra szerettem volna használni amire azt a szegény jószágot tervezték...


Igazság szerint nagyon megtettszett a Streetfighter motorozási stílus, Anyukám nem kis örömére :)). Apu végül is benne volt a dologban és rengeteg mindenben segített, hogy átalakítsuk az igényeimnek megfelelően a motort.

A képen van még egy SUZUKI GSF 1200 Bandit, az apukámé, bár néha elkapom egy körre, de azzal azért nem szoktam egykerekezni :P


Haverokkal szoktunk kijárni a városból egy útra, név szerint a Kiszombori határra vezető elkerülő útra, ott szoktunk kicsit ökörködni, mert legalább nem zavarjuk annyira a lakókat, bár közel van a város. Rendőrök ott még nem piszkáltak bennünket. Néha szoktunk kamerázni, meg fényképezni. Egy jól sikerült délelőtt képeit a következő link alatt lehet megtekinteni.


Egy kis Simson-Fighter


Google PageRank